+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion U Halmů Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 46 recenzí

  • Personál

    86%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 17.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Steva Bošnjak

jednotlivec, 30.8.2017

Německo

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

František BRDA

rodina se staršími dětmi, 24.8.2017

Rožmitál p. Tř Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byli jsme se vsim spokojeni. Jezdime sem jiz nekolik let.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 30.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Andrea Petříková

dospělý pár, 7.7.2017

Krnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se mi líbil prístup personálu a jako by osobní jednání i u snídane,mívám problém jít si sama nabrat pred zraky mnoha lidí.....a zde bylo osobní jednání

  • nevím,líbilo se mi moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Věra

dospělý pár, 31.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pokoj vybavený mimo jiné i klimatizací a ledničkou, což jsme ocenili, protože bylo venku veliké vedro. Všude čisto, voňavo, personál příjemný a jídlo vynikající. Moc jsme byli spokojení. Cítili jsme se jako doma. A ráno při snídani jako doma u maminky.

  • Co se nám nelíbílo? Tak možná nekontrolovatelný přístup do patra k pokojům. Tam mohl přijít kdokoliv a nikdo by nic nevěděl. Dala bych zamykání nejen pokojů, ale i dole při vstupu na schody. Trochu v noci rušil městský hluk, ale nic dramatického. Holt to není lesní samota. Jiné zápory žádné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion U Halmů odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za pěknou recenzi.
Zamykat se může i branka dole a dveře nahoře do chodby stejným klíčem od pokoje.
V budoucnu chceme oddělit vchod do penzionu od restaurace úplně. Tak třeba až k nám dojedete příště, už to bude oddělené.
S pozdravem Václav Halm

Anonym

dospělý pár, 9.4.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 7.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • byl jsem spokojen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 23.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 9.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše. Pokoje dobře vybaveny (v penzionu už jsem byl po několikáté mezi lety 2012-2017, spal jsem ve třech různých pokojích, což je 50 % pokojů) - 99% postelí má odkládací prostor (noční stolek) a lampičku, na pokoji lednice, v koupelně fén, k dispozici ručníky a sprchový gel. Čisto, teplo, i když je penzion poblíž centra je klidný. K dispozici restaurace - snídaně kontinentální (výběr z 5 možností), bohaté, chutné. Pivo - "Zámecký pivovar Břeclavské", velmi dobré, dobře chlazené. Personál velmi příjemný, ochotný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila Prušová

skupina přátel, 27.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 26.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Helga

dospělý pár, 19.8.2016

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

mladý pár, 17.7.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Milý a vstřícný personál, výborné jídlo. Čistý a prostorný pokoj, se vším potřebným, jen je třeba počítat, že uslyšíte, co se ve vedlejším pokoji děje, tekoucí voda je také odvedle slyšet. Celkově se nám U Halmů moc líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 26.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Příjemné prostředí a personal mohu doporučit

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.