+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion U Halmů Recenzje

Ocena hotelu

86%
Bardzo dobrze

by 46 reviews

  • Personel

    86%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    82%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Steva Bošnjak

podróżujący w pojedynkę, 30.8.2017

Německo

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

František BRDA

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.8.2017

Rožmitál p. Tř Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Byli jsme se vsim spokojeni. Jezdime sem jiz nekolik let.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Andrea Petříková

para, 7.7.2017

Krnov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc se mi líbil prístup personálu a jako by osobní jednání i u snídane,mívám problém jít si sama nabrat pred zraky mnoha lidí.....a zde bylo osobní jednání

  • nevím,líbilo se mi moc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
85 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Věra

para, 31.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Pokoj vybavený mimo jiné i klimatizací a ledničkou, což jsme ocenili, protože bylo venku veliké vedro. Všude čisto, voňavo, personál příjemný a jídlo vynikající. Moc jsme byli spokojení. Cítili jsme se jako doma. A ráno při snídani jako doma u maminky.

  • Co se nám nelíbílo? Tak možná nekontrolovatelný přístup do patra k pokojům. Tam mohl přijít kdokoliv a nikdo by nic nevěděl. Dala bych zamykání nejen pokojů, ale i dole při vstupu na schody. Trochu v noci rušil městský hluk, ale nic dramatického. Holt to není lesní samota. Jiné zápory žádné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion U Halmů replied to this review.
Děkujeme za pěknou recenzi.
Zamykat se může i branka dole a dveře nahoře do chodby stejným klíčem od pokoje.
V budoucnu chceme oddělit vchod do penzionu od restaurace úplně. Tak třeba až k nám dojedete příště, už to bude oddělené.
S pozdravem Václav Halm

Anonim

para, 9.4.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • byl jsem spokojen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 23.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
44 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše. Pokoje dobře vybaveny (v penzionu už jsem byl po několikáté mezi lety 2012-2017, spal jsem ve třech různých pokojích, což je 50 % pokojů) - 99% postelí má odkládací prostor (noční stolek) a lampičku, na pokoji lednice, v koupelně fén, k dispozici ručníky a sprchový gel. Čisto, teplo, i když je penzion poblíž centra je klidný. K dispozici restaurace - snídaně kontinentální (výběr z 5 možností), bohaté, chutné. Pivo - "Zámecký pivovar Břeclavské", velmi dobré, dobře chlazené. Personál velmi příjemný, ochotný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila Prušová

grupa przyjaciół, 27.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 26.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Helga

para, 19.8.2016

Liberec Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

dorośli, 17.7.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Milý a vstřícný personál, výborné jídlo. Čistý a prostorný pokoj, se vším potřebným, jen je třeba počítat, že uslyšíte, co se ve vedlejším pokoji děje, tekoucí voda je také odvedle slyšet. Celkově se nám U Halmů moc líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 26.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Příjemné prostředí a personal mohu doporučit

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.